ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016



παγκρητια1 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 6.6.2020


μαθαν τον κόσμο ότι κατάγεται από ζώο(πίθηκο) ενώ οι Έλλην Άνθρωποι έχουν Έλευση!
Προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τελείως τη γέννα μας, την ιστορία μας, την καταγωγή μας, την περηφάνια μας και τον ηρωισμό μας ενώ τα αρχαία Κρητικά και τα βήματα των Κρητικών ξεθάβονται στα εδάφη όλου του κόσμου(Παντοκράτορας ο Μίνωας)
Η «Ελληνική Δημοκρατία» είναι ιδιωτική εταιρεία (Α.Φ.Μ. 000931106)
Η Εφορία είναι ή φάντασμα, ή δαίμονας ή θεός αφού δεν έχει νομική προσωπικότητα και το κράτος δεν παίρνει φράγκο απ’ αυτήν, αλλά εκείνη μας διοικεί! (Νόμος 4389/2016)
Η Τράπεζα της Ανατολής είναι ανοιχτή μέσα στην Εθνική κι από εκεί χρηματοδότησαν τη FEDERAL RESERVE, TH DEUTCHEBANK και γενικότερα ότι έφτιαξαν στον πλανήτη μας στα οικόπεδα που τα έκαναν εταιρείες και τα είπαν χώρες στήνοντας δικαστήρια και αστυνομίες.
Από τη συμφωνία του BrettonWoods (Φ.Ε.Κ. Α’315/1945) η Ελλάδα κατέχει λογαριασμούς τρισεκατομμυρίων και βρίσκονται στις τράπεζες «μας».
ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ;;;

Κι όμως φροντίσαμε να είναι καλεσμένα όλα τα ΜΜΕ της Κρήτης και δεν φάνηκε κανένα!
Στείλανε μάλλον μία φωτογράφο ν’ απαθανατίσει τους πάντες όπως βλέπουμε στο βίντεο και η Ελλήνων Συνέλευση δεν είδε ποτέ καμία από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που τράβηξε.
Πολλοί θα πουν ότι ήταν τυχαίο που δεν εμφανίστηκαν, άλλοι θα πουν ότι δεν πιστεύουν και απαξιώνουν το όλο θέμα του μηχανισμού Αρτέμη Σώρρα κι ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας… όμως να δούμε τι ισχύει τελικά;;
Ο Σώρρας πάντως αναφέρθηκε στο πρόσωπό τους αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας που τράνταξε το Ηράκλειο την 27η Ιουλίου του 2016, ξεμπροστιάζοντας όλη τη συνωμοσία εναντίων των Ελλήνων πολιτών, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ΜΜΕ, πολιτικάντηδες, θρησκείες, τράπεζες και δικαστές είναι όλοι αλλογενείς και ενορχηστρώνουν τον αφανισμό των Ελλήνων με δήθεν οικονομικές κρίσεις και πολλά άλλα!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627&fbclid=IwAR0Gp8oBFLZMKFxP-BX9XVkJoaypTWM6qVisZAnUDT6VS2exyH6AD66egl0
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373&fbclid=IwAR3MIGX5ZYjyVlzuvEjUdX-lQ5qL4TT0O7DNhwjrHpLd5MqTKKB5QNt4-K8
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: http://600dis.oramaellas.gr/
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: http://www.endcyprusdebt.com/
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.: http://txs.oramaellas.gr/
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια